179 Comments

  1. Salut. Am un router WRT54GL care nu mai functioneaza.Ledul de power clipeste in continuu, iar ledurile de LAN raman aprinse. Nu pot sa dau ping, nu pot sa ma conectez.Aveti vreo idee…?

  2. Am incercat hard reset 30-30-30.
    Am incercat sa il alimentez cu alta sursa, intru-cat alimentatorul lui scotea 15.6V(masurat de mine) iar pe el scria 12V.

  3. Liviu are cablu, dar nu il gaseste momentan

  4. cu ipv6test nu mai se conecteaza la ppp0e.
    linksys wrt54gl.
    cred ca au schimbat ceva astia de la rds.
    inca nu imi dau seama
    cum scot de la service name ipv6test se conecteaza instantaneu la ppp0e

  5. Author

    @horas: asa este. pana acum o luna nu conta daca inca mai ai service name ‘ipv6test’ sau nu, in ambele variante te conectai PPPoE si primeai IPv6.
    in momentul de fata, daca ai setat service name nu te mai poti conecta deloc, deci confirm ca trebuie scos.

  6. Would you mind sharing which blog platform you’re working?

  7. Am un roter WRT54GL v.1.1 cu conexiune la RDS. Am citit tutorialul si comentariile de mai sus si nu am inteles daca exista actualizari soft la tutorialul de mai sus.
    Va multumesc,

  8. Author

    @virgos9ro: ca sa fac un rezumat, lucrurile au stat asa. acum mai bine de 3 ani, cand RDS a lansat serviciul IPv6, am modificat o imagine de Tomato (cea care apare si in acest post) ca sa suporte IPv6 si DHCPv6 PD. intre timp, aceste ‘features’ au fost introduse si in imaginea oficiala de Tomato iar daca vrei o versiune mai noua pentru linksys-ul tau WRT54GL o poti lua de aici: http://tomato.groov.pl/?page_id=164
    … cu siguranta o sa suporte IPv6 si DHCPv6 PD.

  9. Nu stiu care din variante trebuie descarcate. Acum am firmware original.

  10. Am descarcat ultima imagine de acolo dar nu pot sa o instalez deoarece e extensia .trx si mie imi trebuie .bin .

  11. Salut , am un router Linksys E900 si i-am pus firmware de la Tomato 1.28 si nu reusesc sa ma conectez prin acesti pasi la internet ( RDS ), te rog ajuta-ma !!!

  12. Author

    @geo: in mod normal, tot ce trebuie sa faci e sa mergi la Basic – Network, iar la Wan Internet sa alegi Type: PPPoE iar mai jos sa-ti treci username/pass de la RDS.
    Daca nu se conecteaza atunci trebuie sa ne dai mai multe detalii sau sa suni la support RDS pentru ca ar putea fi o problema legata de faptul ca se schimba MAC si ar trebui sa mai astepti cateva minute. Ai mai folosit routerul asta in alte locatii?

  13. Am urmat pasii din imaginile postate de tine si dupa un restart imi arata la network and sharing > ipv4 si ipv6 No internet acces iar la afisarea problemei de conectare imi spune : The IP Helper service is not running ,ma poti ajuta pas cu pas in rezolvarea problemei ?


  14. Liviu, iti multumesc mult pentru informatiile postate referitoare la IPv6 in special. Am reusit foarte repede sa configurez router-ul meu, un D-link DIR-865L A1, in reteaua RDS si am primit adresa IPv6 pe WAN. Am facut un test si cu http://www.test-ipv6.ro si am 10/10 teste functionale. 🙂
    Nu a pornit chiar din prima, a trebuit sa-i fac la FW Tomato o stergere a NVRAM-ului. Partea de IPv6 pe LAN mergea inainte de a face stergerea NVRAM-ului. FW care-l folosesc este: tomato-dir865l_V05-shibby131-no_nginx-AIO.trx.
    Am trecut de 1 saptamana pe Tomato si sunt inca fascinat de fersatilitatea si functionalitatile sale. Am trecut pe Tomato in principal datorita OpenVPN.
    Multumesc inca o data pentru ajutorul pe care-l oferi prin techtorials.ro.
    PS: Ai configurat OpenVPN pe Tomato? Iti functioneaza?
    Eu voi configura zilele astea clientul de OpenVPN, folosind servere de la PureVPN.com.

  15. Author

    @Daniel: multumesc pentru aprecieri. confirm ca am configurat openvpn pe tomato si mi-a mers fara probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.