4 Comments

  1. Primul meu calculator pe care am reusit sa il fac din bucati a fost un p4-dx4 la 120Mhz la care bineinteles ca modificam jumperii de pe placa de baza sa ajung la 133Mhz πŸ™‚ .
    Pentru ca nu mi-am permis un hard, dar eram fericitul posesor a 16MB de RAM (stiti ca asta insemna enooorm) butam cu floapa de sistem si cream un ramdrive in care jucam minunatul joc Dyna πŸ™‚ . Era nasol cand se lua curentul πŸ˜€ .

  2. Ce vremuri,inca mai am prin pivnita batranul 486 si un p1 de 133mhz(daca imi aduc aminte bine) cu placa video de 8mb,eram smecher printre cei cu pc in acele vremuri:)

  3. Pun pariu ca n-a avut nimeni ce am avut eu. Un monitor monocrom ce afisa doar o singura culoare : verde, deci ori era verde ori negru ori alb.

    Am avut momente cand nu aveam monitor deloc si foloseam un montaj improvizat de conversie RGB in video composite pe care-l duceam la un scart de la un tv color. Placa video nu avea tv-out.

    L-am avut la un 486dx2 la 66mhz cu 8 sau 16 MB de ram. Acum am 8GB de ram si procesor dual core pe 64 bit.

  4. aaaa… deci comanda “park” asta facea! pe-atunci habar n-am avut de le folosec unii. tin minte ca dupa ce ai pornit comanda, a aparut o pctograma a unui bec, sau ceva de genul… daca nu ma insel. (bineinteles in DOS)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.