4 Comments

 1. Avatar

  Primul meu calculator pe care am reusit sa il fac din bucati a fost un p4-dx4 la 120Mhz la care bineinteles ca modificam jumperii de pe placa de baza sa ajung la 133Mhz πŸ™‚ .
  Pentru ca nu mi-am permis un hard, dar eram fericitul posesor a 16MB de RAM (stiti ca asta insemna enooorm) butam cu floapa de sistem si cream un ramdrive in care jucam minunatul joc Dyna πŸ™‚ . Era nasol cand se lua curentul πŸ˜€ .

 2. Avatar

  Ce vremuri,inca mai am prin pivnita batranul 486 si un p1 de 133mhz(daca imi aduc aminte bine) cu placa video de 8mb,eram smecher printre cei cu pc in acele vremuri:)

 3. Avatar

  Pun pariu ca n-a avut nimeni ce am avut eu. Un monitor monocrom ce afisa doar o singura culoare : verde, deci ori era verde ori negru ori alb.

  Am avut momente cand nu aveam monitor deloc si foloseam un montaj improvizat de conversie RGB in video composite pe care-l duceam la un scart de la un tv color. Placa video nu avea tv-out.

  L-am avut la un 486dx2 la 66mhz cu 8 sau 16 MB de ram. Acum am 8GB de ram si procesor dual core pe 64 bit.

 4. Avatar

  aaaa… deci comanda “park” asta facea! pe-atunci habar n-am avut de le folosec unii. tin minte ca dupa ce ai pornit comanda, a aparut o pctograma a unui bec, sau ceva de genul… daca nu ma insel. (bineinteles in DOS)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.