8 Comments

  1. Pai si la IDN suntem in urma. E un lucru bun sa ne aliniem tendintelor. Nu trebuie sa evoluam ? De acord cu DNSSEC-ul.

    PS: pai si postaromana.ro ar putea fi redirectat catre techtorials.ro ca nu e al Postei Romane ci al unei persoane fizice.

  2. Legat de DNSSEC am confirmarea că este în faza de testare, deci probabil că anul ăsta vor introduce și asta. Eu îi tot bat la cap de mai bine de un an…

    Cu diacriticele nu am înțeles foarte bine cum îmi configurez BIND să știe de așa ceva. Am convertit cu idn, dar nu știu dacă există vreo modalitate să nu mai fiu nevoit să fac asta de fiecare dată, ci să pot scrie cu diacritice în .conf-uri. Știu, e un gând exotic. 🙂

  3. Author

    @Serban: nu exista posibilitatea sa scrii cu diacritice in .conf insa nu inteleg de ce spui ca trebuie sa modifici de fiecare data? zona o adaugi o singura data, numele domeniului e deja convertit … banuiesc ca nu-ti adaugi doar subdomenii cu diacritice :).

  4. @Liviu Având în vedere că șerban.ro este „Rezervat” :), momentan voiam să testez cu subdomenii la .ptm.ro.
    OFF-TOPIC: Vezi că nu primesc notificare pe email când comentează cineva la un articol unde am comentat și eu.

    @Catalin poștaromână.ro este „Rezervat pentru Administratia Publica Centrala si Locala”

  5. Author

    @Serban: nu trimti mailuri la comentarii pentru ca am avut numai probleme cu yahoo.com in special care imi tot banau serverul de mail. poti primi o notificare pe zi pe mail, pentru articole noi, daca faci subscribe in partea drepta sus (via feedburner).

  6. @Liviu Da, pe mine mă interesau comentariile, că oricum te am în feedly și citesc ce scrii aici. Dar, de exemplu, ți-am comentat la un articol de prin 2011 și nu-l mai găsesc. :))
    În plus, poți edita tema astfel încât să nu permită @yahoo.com în câmpul respectiv. Oricum, cine folosește yahoo e rămas în secolul trecut. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.