26 Comments

  1. imi mere asa de bine mediaplayerul ca mi vine sa mi sug p**a singur

  2. Salutare tuturor,

    Felicitari pentru tutorial, programul mi se pare extraordinar dar eu am o problema majora si anume ma aflu in Germania. Aici problema este foarte complicata cu torentele si cu privitul on-line, in orice moment poti avea surprize in cutia postala, gen amenda de 1000-1500 de Euro. Intrebarea mea este cat de sigura este folosirea acestui program aici? Eu am dat de voi dupa ce nu mai pot vedea stremurile cu sport, cele transmise prin sliverlight de pe sportuzivo.ucoz ( cele mai bune stremuri in HD pentru evenimentele sport). Nu stiu ce s-a intamplat, dar am senzatia ca nu a mai functionat dupa ce am instalat un ad-on de blocare a spamului pe Chrome. Am incercat dezinstal/instal silverlight, netframe, chromul, restore point la win7 dar nimic…am cautat pe net dar nu am gasit nimic care sa ma ajute cu adevarat, daca aveti vre-o idee ca-s noob rau de tot.

    Merci

  3. Author

    @Alex: nu stiu cat de “sigura” este folosirea acestui program, pot sa-ti spun ca majoritatea continutului vine de pe vkontacte.ru din ce am vazut eu.

  4. Cel mai tare video addon se cheama Genesis, care impreuna cu plugin-ul de subtitrari Opensubtitles.net face vizionarea de filme si seriale o experienta unica. Gasesti chiar orice film cu acest addon. Eu personal detin un Odroid-C1 cu processor ARM Cortex de 1.5GHz + accelerator grafic ARM Mali 600Mhz si memorie DDR3 de 1Gb, ceea ce face ca filmele rulate la 1080p si 720p cu aplicatia Kodi sa se vada impecabil, fara sacadari.

  5. buintru la subtna ziua rog sa fiu ajutat intro problema la subtitrari la mc. kodi-intru la subtitrarii si nu reusesc sa gasesc intre ce le lalte sub.open subtitles. va multumesc !

  6. Buna ziua nu gasesc in meniul de subtitrarii Kodi opensubtitles..va rog poate sa na ajute cineva ? va multumesc !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.