101 Comments

  1. Salut am flashuit si io routerul meu wr740n v4 cu imaginea disponibila pe ip6.ro si pana acuma toate bune si frumoase cu o mica exceptie.Wirelessul este mai mult mort decat viu in sensul ca pe g+n nu are nici o reactie nu este vazut si scrie ca e disabled sau ceva de genu iar daca trec pe b sau g merge dar in ultimul hal si pica des viteza fiind gen sticku de la rds.Mentionez ca nu ma pricep deloc sa modific openwrt si vroiam sa stiu daca are cineva vreo idee de ce nu vrea sa mearga g+n?

  2. folosesti wpa2 si aes only?
    ce canal wireless, channel bandwiht etc….

  3. sall am flashuit si eu un router wr740n vr2.1 si acum nu mai raspunde deloc nici nu mai pot sa il accesez. vreun sfat pls

  4. Author

    @bogdan: care sunt pasii pe care i-ai urmat, ce imagine ai incercat sa pui pe el ? da-ne mai multe detalii.

    p.s. – din cauza ca adresa ta de mail contine cuvantul SPAM, observatiile tale sunt filtrate automat si trebuie sa le caut prin lista de SPAM-uri ca sa le activez. iti sugerez sa folosesti o alta adresa de mail.

  5. Author

    @EDUARD: in primul rand cred ca ai gresit adresa ta de mail … ai mancat un “d” de la “euard”.

    in al doilea rand, despre ce firmware e vorba … asta care apare in post sau altul ? daca il vrei pe asta care apare in post de ce nu dai click pe el sa-l downloadezi ?!

  6. Am un router TL-WR740N v.4.2.Mi-a mers netul/wireless bine pana de o saptamana cand nu mai am net nimic, orice as face nu-l mai pot face sa mearga, ce sa intamplat? Mentionez ca am net de la RDS, va rog ajutati-ma !!! Am luat router nou WRT54GL v.1.1 crezand ca s-a stricat primul si sa-l folosesc pe acesta dar aceeasi treaba se intampla “nu am net”!!! un indiciu va rog..

  7. Salut, Daniel!
    Am un router wr740n Harware v1/v2 00000000
    Firmware 3.12.4 build 100910 Rel.57694n , v.2.5 . Pot sa fac upgrade ? Pe site-ul lor nu merge cu ce dau ei . Ma ajuta cineva ?

  8. salut!
    am instalat intr-un TP-LINK TL-WR740N openwrt.
    sa instalat,cel putin asa mi-a spus,cu succes.
    dupa reboot am trecut la setare ptr RDS-RCS,dupa introducerea user si parola am asteptat mai bine de 10 minute sa mi se conecteze la net insa fara rezultat,cred ca am facut greseala sa il opresc sau la vreo setare ceva a fost facut gresit.
    L-am repornit si de atunci ma uit la el….ca la icoana.
    De functionat pare sa functioneze,adica led-urile de POWER,cel care arata ca routerul opereaza e aprins(led-ul stelutza) nu clipeste,sta doar aprins…cel wifi functioneaza(laptopul se conecteaza insa imi apare ca e conectare limitata),cel de WAN1 se aprinde si cel de Internet palpaie.
    Am gasit asta” 1. resetezi routerul de la butonul de on/off
    2. cand incepe sa licare ledul de SYStem tii apasat pe butonul QSS pina licare SYS si mai des
    3. faci telnet pe 192.168.1.1 , mount_root ca sa montezi rw sistemul de fisiere
    4. faci modificarile necesare (passwd sau inspectezi/editezi fisierele din /etc/config/) apoi uci commit si reboot”
    insa sincer sunt blocat,nu stiu cum sa fac rescrierea firmware-ului ori cel dela TP-LINK ori cel dela OPENWRT.
    Daca ma ajuta cineva sa fac scriere de firmware cu un ajutor mai amanuntit( nu sunt inginer IT,insa daca se explica mai detailat ma descurc) dau o bere. 🙂
    Va multumesc anticipat.

  9. buna,
    am instalat cu succes OpenWrt Barrier Breaker r36370 / LuCI Trunk (svn-r9811) pe un tp-link 741nd v4. Totul e ok, inclusiv ipv6.
    Incerc acum sa fac un remote management funtional pe wan pe portul 80 cu urmatoarea comanda, dar ceva gresesc sigur:
    iptables -A input_wan -p tcp -dport 80 -j ACCEPT
    ma poate ajuta/lamurii cineva cum trebuie setat remote web management ?

  10. Salutare ! Am si eu un Router TL-WR740N v.4 si as vrea sa stiu daca pot sa instalez firmware-ul care e pus mai sus pentru IPv6. Nu am facut de capul meu de frica sa nu-l pun in vitrina ca si bibelou, cititnd pe forum-uri cei de la garantie nu acopera nici o reparatie/inlocuire in cazul in care e schimbat soft-ul cu care vine original. Multumesc ! Astept un raspuns !

  11. Gusteru eu îl testez pe v4.21 dar am înțeles că și v4.23 e ok.
    Dar mai bine aștepți până deschid noul site cu firmware-urile actualizate..

  12. Multumesc Dape, o sa astept ca nu as vrea sa-l fac bibelou al meu e V4.0

  13. buna.. ceva noutati cu remote web access pe OpenWrt Barrier Breaker r36370 / LuCI Trunk (svn-r9811) pe un tp-link 741nd v4 ?
    din pacate nu a mai aparut niciun update …
    cu multumiri,

  14. Salut Florian, eu nu mai actualizez firmware pentru routerele pe care nu le am efectiv in posesie, prefer sa testez fiecare imagine pentru a scuti entuziastii de probleme..
    Tu ai trei optiuni:
    1. renunti la wr741nd, cumperi un wr740n si folosesti imaginea de la:
    http://www.internet6.ro/firmware/tp-link-wr740n/
    2. incerci totusi imaginea de mai sus pe routerul tau: e posibil sa nu functioneze partea de wireless din prima si sa fie nevoie sa refaci /etc/config/wireless (atentie la versiunile hardware v2 si v4 !!!)
    3. iti compilezi propriul firmware Openwrt cum vrei tu pentru routerul tau!
    Succes!

  15. Am router TP-LINK Model WR740N. L-am conectat la intrnet la RDS

    si caculatorul este OK.Am vrut sa conectez si o tableta prin WI-FI

    la router; totul este bine, dar i-mi cere parola(cred ca a roteruluI)
    Am incrcat tot ce este pe eticheta din spatele routerui si nimic nu este autentifict.Ce pot sa mai incerc?
    Multumesc

  16. Author

    @Stefan Ion: cel mai probabil iti cere parola de WI-FI. daca ai conectat calculatorul la router via Wi-FI si ti-a mers ar trebui sa o stii.

  17. Va salut! Detin (inca) un TL-WR1043nd v.2. Am istalat firmware de la dd wrt wiki (versiunea stable). A mers foarte bine. Intrigat de faptul ca nu are suport pt. USB am incercat sa instalez tot de acolo versiunea (trunk) http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wr1043nd
    Dupa reboot-ul automat nu am mai gasit nicio modalitate sa accesez interfata web. L-am resetat la “setarile din fabrica” din buton . De atunci am internet atat pe cablu cat si pe wifi doar ca nu pot accesa interfata web chiar daca stiu cu siguranta ca IP este 192.168.1.1 (verificat). As dori sa pot intra sa pun macar parola la wifi. Acum e totul la liber 🙂 Parca ar fi brick doar ca functioneaza ca router fara a-l putea accesa. Ce pot sa-i fac? Multumesc anticipat.

    p.s. Am incercat cu telnet. Merge pana la

    /etc/config permidsion denied

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.